Agora 2021 #Kouř

Téma: 

Srdečně všechny zveme na devátý ročník přednáškového pásma Agora organizovaného studenty AG!

Agora 2021 nese název Kouř a proběhne v pondělí 29. a úterý 30. března přes platformu Google Meet. Celkem se v těchto dvou dnech uskuteční 10 přednášek napříč různými obory. Těšit se můžete například na filmového režiséra Václava Marhoula, na jadernou fyzičku Danu Drábovou nebo na přednášku o paliativní péči od doktorky Kateřiny Rusinové. Kompletní seznam přednášejících (a po rozkliknutí také anotace jejich přednášek) naleznete zde. Účast na Agoře je povinná pro všechny studenty vyššího gymnázia. Každý student se povinně účastní celkem 4 přednášek. Přihlašování se spustí v pondělí 22.3 v 10:00 a bude možné do čtvrteční půlnoci na tomto odkazu.

Na Agoru bychom zároveň rádi pozvali i zájemce z řad profesorů, rodičů, absolventů a dalších “přátel školy”. Registrovat na přednášky se musí pouze studenti vyššího gymnázia, kteří mají Agoru místo řádné výuky, ostatní se mohou na Meet připojit bez registrace.

Anotace ke všem přednáškám, odkazy na jednotlivé Meety a veškeré bližší informace najdete na našich webových stránkách agora.arcig.cz. Aby Vám nic neuniklo, sledujte také facebookovou událost Agory a náš Instagram.

Těšíme se na Vás!

Za organizační tým Agory,

Karolína Jelínková

Galerie: 
Obrázek k článku Agora 2021 #Kouř