Jak napsat životopis - webinář

Milí studenti, vážení rodiče,

tým kariérního poradenství pro vás připravil další nabídku on-line setkání s hostem z praxe. Tentokrát bude řeč o tom, jak dobře strukturovat životopis, jak napsat motivační dopis, jak se připravit na pracovní pohovor. Možná se to na gymnáziu může jevit jako poněkud předčasná aktivita. Všichni ale musíme počítat s tím, že aktuální situace ovlivní pracovní trh na několik budoucích let. Najít zajímavou brigádu nebo vysněnou práci nebude tak snadné, soutěž bude mnohem větší. Jak vlastně personalisté uvažují; co rozhoduje o tom, že se právě můj životopis dostane do dalšího kola; co mě diskvalifikuje a já si to třeba ani neuvědomuji?

O tom všem budeme mluvit se zkušenou personalistkou Ditou Sudovou, která v minulosti pracovala na manažerských pozicích právě v oblasti lidských zdrojů.. Dnes se Dita věnuje převážně koučinku ve firmách a nám se podařilo získat ji k on-line rozhovoru. Chcete-li se s Ditou seznámit dřív, podívejte se na www.ditasudova.com

Připojit se a také se ptát můžete 12. května, od 10:30 cca do 12:00.

Pokud vás nabídka rozhovoru zaujala a chcete se zúčastnit, prosím, potvrďte zájem do 11. 5. na adresu marie.petrovova@gmail.com, abychom vám poslali odkaz, na kterém můžete rozhovor sledovat.

Těšíme se na vás.

Za tým kariérního rozvoje a poradenství

Marie Petrovová

Galerie: 
Obrázek k článku Jak napsat životopis - webinář