Přebor pražských škol v orientačním běhu

Téma: 

V úterý 10. května reprezentovalo 9 studentů naši školu v orientačním běhu. Měli jsme sraz na Masarykově nádraží, odkud jsme jeli vlakem do Kladna, a to ještě s dalšími pražskými školami. Ve vlaku byla legrace, orienťáci učili neorienťáky mapu atd. Shromaždiště bylo ve sportovním areálu Sletiště. Závodu se zúčastnilo asi 35 škol z Prahy a středních Čech. Startovalo se od desíti hodin, každý na trať vybíhal samostatně a každý běžel jinou kategorii podle svého věku. Les byl rovinatý, nečekalo nás žádné převýšení, běželo se rychle, ale ti, co běželi poprvé, se pořádně zapotili. Celou dobu bylo slunečné počasí. Po závodě jsme sledovali průběžné výsledky. Nedopadli jsme špatně, ale do celostátního finále jako škola bohužel nepostupujeme. Po vyhlášení výsledků jsme sbalili kufry a jeli zpátky do Prahy. Někteří do školy a někteří domů.

Myslím, že jsme si tento den, i přesto že jsme se nemohli učit, což je smutná zpráva, všichni užili, a že příští rok si povedeme ještě lépe!
Do první desítky závodníků se z AG probojovala Štěpánka Mrázková z 1.A (v kategorii D 7 9.místo), Adéla Titzová ze 3.A (1. v kategorii D 9),  Teodora Dědková ze 4.A ( 4. v kategorii D 9) a Matěj Dědek ze 4.A ( 6. místo v kategorii H 9).

Všechny výsledky: http://roz.ini.cz/ps16/

Napsala: Adéla Titzová

Galerie: