Pozvánka na slavnostní koncert k 20. výročí AG

Téma: 


SPIRITVS VBI VVLT SPIRAT

V pátek 7. prosince 2012 se v koncertním sále FOK v kostele sv. Šimona a Judy (Dušní ulice, Praha 1) uskuteční slavnostní koncert Arcibiskupského gymnázia, během něhož zazní Gloria A. Vivaldiho, výběr z oratoria Messiah G. F. Händela, výběr z kantáty 147 J. S. Bacha a Te Deum W. A. Mozarta v podání sólistů, sboru a orchestru Arcibiskupského gymnázia pod vedením Igora Angelova. V průběhu koncertu požehná generální vikář Michael Slavík, Th.D., novému CD A. Vivaldi: Gloria, které v letošním roce nahráli studenti AG.
Začátek koncertu je v 19:00 hod.

Vstupenky lze zakupovat ve vrátnici školy v pondělí až pátek od 7:00 do 18:00. Plné vstupné činí 200 Kč (v předprodeji 180 Kč), snížené vstupné (pro děti, studenty a seniory) je 80 Kč (v předprodeji 60 Kč).

Upoutávku k novému CD A. Vivaldi: GLORIA najdete na adrese: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xdG7lIA51zM

V upomínku na letošní jubilejní rok AG jsme pro Vás připravili výroční almanach a další předměty, jako např. trička, placky a deštníky s logem školy, které je rovněž možno zakoupit ve vrátnici školy.


Na shledanou v pátek!

Za současné učitele AG
Richard Mašek, ředitel
 

Pozvánka na koncert:


Pro tiskovou verzi v pdf klikněte na obrázek