Día de los Muertos - společenský večer 2021

¡Hola amigos! ¡Cuánto tiempo sin verte!

Za zvuku trumpet, kytar a hvízdání podzimního větru vás srdečně zveme na septimánský Společenský večer! Lístek si tradičně můžete zakoupit u 7.A nebo 7.B (třídy 306 a 307), ale co víc - kvůli letošní omezené možnosti provozovat svačinky jsme pro vás připravili řadu alternativních cest, jak si čekání na Společňák užít.

Ve druhém patře se již brzy spustí prodej dárkových předmětů, šperků a hromady dalších pokladů. A rozhodně se nemusíte bát, že by zůstalo jen u toho… Pro další informace sledujte náš Instagram @spolecnak2021 nebo Facebook Společňák 2021!

Caza del Tesoro

Něco visí ve vzduchu… Je to napětí? Touha po lovu? Hon za bohatstvím a slávou? Nemějte obavy a ještě pár dní vyčkejte. Všem trpělivým se včas poodhalí tajemství Caza del Tesoro - honby za pokladem. Pravidla této celoškolní soutěže o rozličné ceny se dozvíte již zanedlouho!

Taneční lekce

Máte pocit, že po tolika měsících zavřených společenských sálů váš taneční um zrezivěl? Nebo jste ještě doposud neměli možnost je ve svém životě pořádně provětrat? Nemusíte věšet hlavu. Septimáni si pro vás totiž připravili lekce tance! Jejich náročnosti se nemusí obávat nikdo, ale na zaručené výsledky a zábavu se může těšit každý. Na jedné lekci o ceně 20 Kč se naučíte až dva tance a s otevřenou náručí jsou vítáni všichni žáci od prim až po oktávy. Začíná se 5. 10. a dorazit můžete v polovině každé polední pauzy - to jest od od 12:30, 13:20 nebo 14:05 - každé úterý.

Svými oprášenými či zbrusu nově naučenými pohyby pak můžete oslňovat na Společenském večeru - a hlavně, trávit s kamarády veselé chvíle na lekcích samotných!

Nebojte se do víru barev a tance strhnout i své blízké a 19. 11. na Maninách s nimi prožít nezapomenutelný dotek mexického svátku Día de los Muertos! Těšíme se na vás!

Za septimy

Justýna Tůmová

Galerie: 
Obrázek k článku Día de los Muertos - společenský večer 2021
Obrázek k článku Día de los Muertos - společenský večer 2021