Cena Rady rodičů AG 2020

Využijte opět příležitost ocenit studenta nebo skupinu studentů za nevšední aktivitu nad rámec běžných školních povinností v rámci Ceny Rady rodičů.

Cena Rady rodičů se tradičně vyhlašuje na konci školního roku v červnu po závěrečné mši svaté v kostele svaté Ludmily. V tomto roce tomu bude s největší pravděpodobností jinak, nominace nám ale můžete posílat i tak a o podobě vyhlášení oceněných Vás budeme informovat prostřednictvím školního webu a FB stránek Rady rodičů.

Pomozte nám objevit a ocenit přesah, kterého škola dosáhla díky některým ze svých studentů a studentek. Nominace nám mohou zasílat studenti AG, jejich učitelé a příbuzní.

Nominaci můžete doprovodit krátkým videem, odkazem, případně fotografiemi (1-8), které by aktivitu Vámi nominovaného přiblížily těm, kdo o ní uslyší poprvé. Můžete to pojmout jako krátký rozhovor. Jde o to, aby se nominovaní mohli alespoň touto cestou Radě rodičů stručně představit a říci pár slov k tomu, zač je na Cenu RR navrhujete. Video jako takové hodnotit nebudeme, není povinné, má pouze dokreslovat nominaci zaslanou písemně. Doprovodný materiál je možné RR zaslat zvlášť i poté, co jste již odeslali svůj návrh na ocenění.

Na zasílání nominací a doprovodných materiálů máte čas do 16.6.2020. Pravidla je možné si připomenout v sekci Cena RR na školním webu.

Připomínáme, že každý nominovaný musí o své nominaci vědět a souhlasit s ní. Návrhy nám posílejte na radarodicu@arcig.cz.

Těšíme se na všechny návrhy a děkujeme těm, kdo si dávají práci a své nominace nám s odůvodněním posílají.

Rada rodičů AG

Galerie: 
Obrázek k článku Cena Rady rodičů AG 2020