Společenský večer Invaze z planety Alobalo

Již téměř hodinu před začátkem začali přicházet početné skupiny členů profesorského sboru, studentů a jejich rodičů. V sedm hodin pak vše začalo.

Pro hosty připravili studenti septim opravdu pestrý program. Jak je to u společenských večerů obvyklé, byl i tento ve znamení tance. Nejen, že si každý přišel na tanečním parketu na své díky skvělému doprovodu kapely, ale také měli hosté i možnost zhlédnout dvě prvotřídně nacvičená předtančení.

Septima A nejprve uchvátila diváky takřka akrobatickými kousky a svým kankánem, zatímco septima B následně vtáhla všechny přímo do skvěle provedené bitvy mezi mimozemskými a pozemskými bojovníky.

Po celý večer byl hojně navštěvován stánek s občerstvením a také bar, na kterém se prodávaly nealkoholické ovocné drinky, míchané přímo před očima hostů.

V průběhu večera také proběhlo několik zpestření, jako například přání k narozeninám panu Koronthálymu, taneční vystoupení externího studenta AG Františka Vlčka nebo taneční sólo s profesory a profesorkami.

Ti ambicioznější si přišli na své v taneční soutěži, které se účastnilo 17 párů a jedna čtveřice. Pro ty, kteří chtěli zkusit své štěstí proběhla napínavá tombola, takže si někteří ze Společenského večera odnášeli vedle příjemných zážitků i materiální výhru.

 

Po nápaditém zakončení ve formě půlnočního překvapení, ve kterém Alobaláci definitivně zvítězili nad obrannou linií naší planety jsme se všichni rozloučili s vydařeným večerem.

Septimy by tímto chtěli poděkovat rodičům, profesorům, spolužákům a všem, kteří poskytli jakoukoliv pomoc a díky nímž byla atmosféra celý večer vskutku báječná.

Pokud máte jakékoliv fotografie či videa z akce, pošlete nám je, prosíme, na adresu  „damiankoch@skaut.cz“ - máme zájem o jakýkoliv materiál. Děkujeme

 

Za studenty septim František Posolda & Damián Koch, fotografie Patricie Čamová a Jan Holeček

 

Galerie: