Slavnost Neposkvrněného početí Panny Marie

 

Úterní slavnost jsme na AG prožili duchovně. Nejprve se v pravé poledne velká část studentů i učitelů sešla v aule na mši svaté, kterou krásně doprovodil školní sborchestr, za což mu upřímně děkujeme, stejně jako všem za tak hojnou účast.

V menším, ale pořád očekávání výrazně převyšujícím počtu jsme se pak sešli na témže místě k duchovnímu odpoledni. Velká většina dorazivších měla opravdu zájem se aktivně zúčastnit a zapojit, za což jim upřímně děkujeme. Kromě přednášky fr. Hyacinta jsme se věnovali také Lectiu Divina a společné reflexi o duchovních aktivitách na škole. Celou akci jsme zakončili animovanou adorací.

Děkujeme za všechny zajímavé podněty, kterých bylo tolik, že nám jejich zpracování zabere chvíli času – počítáme, že tem, kdo nám napsali své e-mailové adresy, budeme moci první výstupy sdělit již v průběhu příštího týdne. Před Vánoci by také měla spatřit světlo světa facebooková skupina, o níž mělo vícero účastníků zájem. Jednotlivé Vámi navrhované či žádané novinky bychom pak chtěli rozjíždět hned se začátkem nového kalendářního roku.

Požehnaný Advent v doprovodu Anděla Páně

Přejí ffři Ludvík a Hyacint

Galerie: