Report ze SuperSpolečňáku

21. listopadu 2014 se v KD Ládví sešli Superhrdinové z řad studentů, profesorů, rodičů i přátel, aby se oddali víru tance a zábavy, dobrého jídla a pití, všeobecného veselí. Stalo se tak u příležitosti 21. společenského večera AG.

Nadšené obecenstvo tleskalo (povětšinou vestoje) dvěma působivým předtančním, vášniví tanečníci a tanečnice žhavili parkety divokým tancem, vznešení superhrdinové se fotili s jinými superhrdiny, došlo i na souboje superhrdinů s mečem, nebo na soutěž kostýmů, kterou opanovala trojice SuperPrimánů. Otevřena byla také expozice superhrdinského muzea, kterou shlédli stovky zaujatých návštěvníků.

Hojně využívaná byla také možnost nechat si superhrdinsky pomalovat obličej, případně i celé tělo. K zapůjčení byly přichystány četné komiksy, od Supermana po Čtyřlístek..

Těsně před půlnocí se pokusila ovládnout sál a celý svět skupina robotů. Tu však povstali ti, kteří byli kvůli tomu zrozeni - superhrdinové z obou septim - a celou situaci uklidnili. Oslavy záchrany světa se mohli bujarým skotačením táhnout po celou noc. Díky, že jste přišli a přispěli svým superhrdinstvím. Mise byla splněna.

Matěj Jirsa

Galerie: