Maturitní ples 30. ledna 2014

Drazí rodiče, profesoři, spolužáci a všichni přátelé školy.

Rádi bychom Vás pozvali na náš maturitní ples, který se koná 30. ledna v Národním Domě na Vinohradech. Je to poslední příležitost vidět obě oktávy pohromadě, než se pohroužíme do učení a vypracovávání otázek, takže bychom velice uvítali, kdybyste nás přišli podpořit, zatančit si a rozloučit se s námi, než nás pohltí maturitní přípravy.

Můžete se těšit nejen na originální a poutavá předtančení obou oktáv, ale i na již tradiční tanec profesorů a žáků, zábavný moderovaný program a v neposlední řadě také půlnoční překvapení, na kterém se podílejí obě třídy. Mimo jiné mezi námi přivítáme a náležitě ostužkujeme i studenty obou prim, aby smutek z našeho odchodu byl aspoň částečně vyvážen radostí z toho, že na naší škole přibyla další generace mládeže toužící po vzdělání.

Vstupenky i místenky jsou k dostání u oktáv, plesání vypukne v 19:30 a doporučujeme přijít včas, protože první předtančení začíná již ve 20:00 a rozhodně stojí za to.

Těšíme se na Vás
Oktávy A + B a plesový výbor.

A kdo z těch, kterým je 16 a více, s námi vydrží až do půlnoci, je zván na afterparty a zakončení celého večera, která se koná v klubu Konec Konců (Římská 45).