Cena Rady rodičů 2014

Rada rodičů Arcibiskupského gymnázia vyhlašuje další ročník Ceny Rady rodičů! Nominace posílejte do konce května písemně na mail: radarodicu@arcig.cz.

Jak už z předchozích let víte, cenu každoročně udělujeme za vaši aktivitu (nad rámec běžných studijních povinností), která je přínosná pro školu nebo napomáhá šíření dobrého jména školy. Víme, že dobrých činů není nikdy dost, a tak se letos zase těšíme na vaše nominace! Přemýšlejte, co jste letos udělali vy nebo někdo z vašeho okolí a dejte nám vědět!

Vaší snahy si ceníme a umíme ji náležitě odměnit. Proto na nejlepší z vás i letos čekají zajímavé ceny. V dřívějších letech to byly například: dalekohled s kamerou, MP3 na plavání, hudební polštář, víkendové pobyty a další... Nechte se překvapit!

Co už bylo dříve oceněno? V roce 2006/2007 získala cenu Anna Bartošková za projekt Filmové noci. Ve stejném roce byly nominovány Zuzana Dvouletá a Anežka Jedličková za vytvoření koláže na téma antických motivů. Tento obrázek byl použit jako průvodní logo při oslavách 15. výročí školy a byl natištěn i na třička AG. V roce 2007/2008 se stal vítězem Pavel Taufer za vytvoření aplikace umožňující žákům AG elektronické přihlašování do seminářů. V roce 2011/2012 Tereza Havlíková a Dominik Tesár za získání grantu na vybavení hudební zkušebny. Oceněni byli i členové sboru, tvůrci Agónie a další...


Plakát:


Kliknutím otevřete větší dobře čitelnou verzi v pdf.