Kurz společenského líčení

Školní klub AG zve na
Kurz společenského líčení
středa 18. ledna 2012, 15:00 - 17:00, sraz u vrátnice školy


Co se dozvíte
* Líčení jako součást celkové vizáže
* Individuální přirozený vzhled a harmonizace barev a tvarů
* Líčení a jeho význam, postup líčení
* Výběr a využití dekorativní kosmetiky
* Zvláštnosti společenského líčení (intenzita, trvanlivost, efekty)

na konci kurzu losování o líčení na školní ples zdarma

účastníci, kteří svou účast potvrdí emailem do 10.1. mají účast na kurzu zdarma, ostatní budou při vstupu platit 50 Kč

určeno pro studentky NG i VG

svou účast potvrďte emailem do 10. 1. na adrese krausova@arcig.cz

už se nemusíte potají vzdělávat při hodinách nezáživných předmětů, listovat pod lavicí v časopisech a přemýšlet, s čím novým přijít na ples. Přijďte na školení s profesionálem.

Mgr. Jana Zacharová
vizážistka a stylistka, lektorka, konzultantka v oblasti image a etikety. Již více než čtrnáct let poskytuje služby pro jednotlivce a firmy, pracuje externě pro agentury, firmy, značky, studia a fotografy. Kromě líčení všeho druhu a na všechny příležitosti se věnuje individuální tvorbě stylu a budování dobrého dojmu. Je zakladatelkou profesionální školy vizáže a stylu Beauty ACADEMY, která je jedinou školou v ČR pracující s profesionální značkou KRYOLAN. Pořádá rekvalifikační a nadstavbové kurzy pro odborníky a také kurzy a semináře pro širokou veřejnost.

KRYOLAN:
Tato německá značka byla založena v roce 1945, dnes patří celosvětově ke špičce v oblasti profesionálních líčidel a dalších pomůcek pro tvorbu make-upu. Produkty jsou vhodné pro všechny druhy líčení a to i pro civilní příležitosti a každodenní použití. Firma nabízí neobsáhlejší sortiment produktů, ale i odstínů, nepodléhá jen trendům, nabídka je mnohem širší. Firma vlastní řadu patentů na své výrobky.www.kryolan.com

Pozvánka: