Slavnostní otevření herního koutku

Dne 18. ledna 2011 byl v mezipodlaží 5. patra slavnostně otevřen herní koutek za přítomnosti pana ředitele Ing. Mgr. Richarda Maška, paní knihovnice Ireny Fürbacherové, vedoucí školního klubu Andrey Krausové a samozřejmě za velkého skandování žáků AG.

Koutek je vybaven kobercem a šesti sedacími vaky, které snad zajistí mnohem větší pohodlí, než dosud nabízelo schodiště školy. Nový hrací stůl ve svých útrobách skrývá dvanáct různých her (fotbálek, šachy, kulečník apod.). V knihovně je možné si zapůjčit více než 30 společenských her a odnést si je do herního koutku.

Veškeré vybavení je pro Vás a čím lépe se k němu budete chovat, tím déle Vám vydrží a pro nás to bude informace, že o takové prostory stojíte a dokážete si jich vážit. Věřím, že chudák fotbalista, který se zlomil v pase při herním zápalu již několik hodin po otevření byl vzácnou výjimkou, stejně jako vysypaná náplň sedacích vaků a že už nebudete mít další potřebu zkoušet, jak kvalitní materiály byly použity. Doufáme, že Vám tímto prostorem zpříjemníme Váš volný čas.

za školní klub
Andrea Krausová