Fotoreportáž z maturitního plesu 2009

Ve středu 4. února 2009 se na již tradiční adrese Národního domu na Vinohradech uskutečnila nejslavnostnější školní událost roku: maturitní ples Arcibiskupského gymnázia. Pro připomenutí vydařeného večera vám nyní přinášíme fotoreportáž z jeho průběhu.

Po úvodním předtančení pod taktovkou paní profesorky Rákosníkové následoval nástup primánů a poté se na středu parketu konečně objevili i hlavní aktéři večera, oktaváni se svými třídními profesorkami, paní Mgr. Ivou Brožovou a paní PhDr. Hanou Almerovou. Předávání stužek primánům vystřídalo šerpování a proslov maturantů a slavnostní přípitek, po němž následovala další tradiční součást uzavírající ceremoniál, tanec s profesorským sborem, rodiči, a na závěr maturantské sólo v rytmu cha-chy. V dalším průběhu večera, doprovázeném hudbou Big Bandu Vladislava Brože, vystoupily se svými energickými předtančeními v rock´n´rollovém duchu obě oktávy a o půlnoci se představil se svým uměním také pozvaný bublinář.

Věříme, že se vám letošní maturitní ples líbil a strávili jste na něm příjemný večer, ať už tancem či povídáním s přáteli a známými.

Tereza Mojzešová, VIII.B