On-line AGitace 2020 - Lukáš Kozák

Poslední fází letošní on-line AGitace představuje několik psaných příspěvků od absolventů, kteří se nemohli zúčastnit formou videohovoru. Na školním instagramu https://instagram.com/arcigpraha můžete absolventům napsat do komentářů jakékoliv připomínky či dotazy.

Po absolvování Ágéčka v roce 2012 jsem vyzkoušel na rok studium na Matematicko-fyzikální fakultě UK, obor fyzika. Od akademického roku 2013/2014 jsem studoval Institut ekonomických studií Fakulty sociální věd UK. V současnosti dokončuji studium práva, též na UK. Mám tedy zkušenosti s výběrem oboru a tím, které faktory mohou člověka při výběru zmást. Jsem připraven odpovědět na vaše otázky zejména ohledně studia na ekonomické škole, konkrétně na prestižním Institutu ekonomických studií, ale rád odpovím i na otázky týkající se ostatních oborů a jejich porovnání.

Jsem činný v politické straně a její mládežnické organizaci, kde jsem členem pražského předsednictva. Rád se tedy podělím i o zkušenosti z politické a občanské angažovanosti, z kampaní a prostředí vnitřního fungování strany.

Mohu odpovídat i na otázky ohledně fungování začínajícího fotbalového klubu a propojení náboženství a sportu – více než rok jsem členem řídícího výboru Ambassadors FC Praha a přes 3 roky trenérem.

Galerie: 
Obrázek k článku On-line AGitace 2020 - Lukáš Kozák