Květnové číslo Agónie

Co se v něm budete moct dočíst?

Třeba o tom, jak odkaz starověkého Říma zapříčinil, že si Agónii budete moct vychutnávat pouze a výhradně z pohodlí vašich domovů. Kromě toho (a mnohého dalšího) jsme publikovali i vyjádření pana Maška a pana generálního vikáře Balíka k aktuální situaci panující na naší škole - tentokrát směrované přímo vám, studentům. Obojí si budete moct přečíst hned na jedné z prvních stran. Rozhodně ale doporučujeme nezůstat jen u toho!

Kolik bude Agónie stát a co s předplatným?

Ani korunu. Protože náklady na tisk jsou doslova nulové, její elektronická podoba je volně k dostání právě zde, zadarmo.

Dále vyvstala otázka, jakým způsobem se bude kompenzovat předplatitelům. O své peníze samozřejmě nepřijdete - buďto vám převedeme předplatné na příští rok, nebo si můžete jednoduše zažádat o vrácení peněz. V obou případech vám bude vyhověno.

Pokud byste nám chtěli z jakéhokoliv důvodu napsat - ať už byste stáli o to do Agónie přispívat, nebo vám jen zkrátka něco leželo na srdci - nemějte ostychu a rozhodně tak učiňte. Náš email agredakce@gmail.com je dostupný všem a my se vždy těšíme na to, co si od vás zajímavého přečteme.

Teď už nám nezbývá nic víc než jen popřát příjemné počtení a pevné zdraví vám i vašim blízkým. Agónii zdar a snad brzy na viděnou!

 

Justýna Tůmová

Galerie: 
Obrázek k článku Květnové číslo Agónie