Agonie - říjen 2020

Vážení učitelé, drazí rodiče, milí žáci,

dnes 28. 10. vychází první číslo letošní Agónie.

 

Ač nám nebylo bohužel dáno, abyste si jej mohli podržet v ruce a bylo rozesláno elektronicky, přináší nám a vám tato situace nejedno plus. Narozdíl od obyčejného vydání vychází toto číslo v barvách a s nulovými finančními náklady, čili si ho mohou všichni přečíst bez tradičního poplatku deseti korun.

 

Na každém jednotlivém časopisu Agónie - od obálky až po básničky - se podílí pouze studenti bez jakéhokoliv věkového omezení. Chcete-li se tedy i vy do tvorby zapojit, můžete buďto sledovat stránky AG, Instagram @agecacka_agonie, nebo náš facebookový účet, kde mimo veškeré aktuality sdílíme i konání organizačních rad Agónie. Na ty jsou už předem srdečně všichni zváni.

 

Pokud byste měli chuť nám zaslat cokoliv z vaší tvorby k publikování v dalším čísle (ať už se rad účastníte nebo ne), budeme vám jen a jen vděčni! Můžete tak učinit na e-mail agredakce@gmail.com.

 

Teď už nám jen nezbývá než poděkovat za veškerou vaši přízeň, pomoc a spolupráci. Velice si jí vážíme a doufáme, že i vy budete s jejími plody spokojeni přinejmenším tak, jako jsme my!

 

Za šéfredakci Agónie

Justýna Tůmová, 6.A

Galerie: 
Obrázek k článku Agonie - říjen 2020