Vánoční jarmark 2018

Přes počáteční zmatky, neochotu některých jedinců a nedostatek času se organizace nakonec rozjela a celý tým zvládl tuto předvánoční výzvu vskutku obdivuhodně.

Letošní Jarmark sklidil neobvykle pozitivní reakce; celá akce oplývala skvělou atmosférou předvánočního očekávání, s péčí připravené produkty přívětivých prodejců byly k mání za minimální ceny, a aby toho nebylo málo, každý měl právo na dobrý pocit, protože věděl, že přispívá na dobrou věc. Nejen tyto aspekty se zapříčinily o to, že tržby Jarmarku 2018 byly jedny z největších v historii. Všechny vydělané peníze se, po odečtení nákladů, rozdělily na třetiny; třetinu dostaly třídní fondy domovských tříd jednotlivých prodejců; třetinu, jak rozhodli studenti, dostal kabinet výtvarné výchovy na nákup nových barev; a třetina byla věnována nadačnímu fondu REGI BASE na podporu českých válečných veteránů, kteří neváhali a riskovali zdraví a život za nás a za vlast, a kteří se nyní potýkají s návratem do normálního života ať už vinou psychických či fyzických potíží.

Za úspěch Jarmarku 2018 musím poděkovat celému organizačnímu týmu, Žákovské radě, dozor vykonávajícím profesorkám Chlebounové a Moravcové a především všem prodejcům a nakupujícím.

 

Daniel Mašek, V.B

Galerie: