Ceny Rady rodičů 2018/2019

Poslední školní den před prázdninami udělila Rada rodičů čtyři ocenění za uplynulý školní rok. K diplomům dostali ocenění studenti také finanční odměnu, RR tak rozdělila celkem 11 000 kč.

1.místo získali Jakub Zavadil, Emma Pěchoučková a Veronika Fimbingerová za debatní soutěž.

Jmenovaní zorganizovali diskusní klání pětičlenných týmů, akci kompletně vymysleli i realizovali. Debatní soutěž SPQAG se konala 5.3.2019 a vzešly z ní dva školní týmy pro krajské kolo Studentské agory.

2.místo získali Jakub Kolář, Tomáš Kovanda, Vojtěch Tax a Lukáš Witzany pod uměleckým

pseudonymem Solit Boyz.

Tato skupina studentů vytvořila a na youtube publikovala dvě hudebnívidea ve francouzském jazyce. Z podnětu domácího úkolu v hodinách profesorky Kláry Pasekové vznikla díla, která původní požadavky vysoce převýšila jak po technické, tak kreativní stránce.

3.místo získaly Emma Pěchoučková, Veronika Fimbingerová a Barbora Hnyková, které opět probudily k životu časopis Agonie a zapojily do jeho tvorby další studenty AG.

Rada rodičů letos poprvé udělila také zvláštní ocenění. Diplom za představení s prvky toho času populárního imerzivního divadla My za Vás! na motivy Čapkovy hry R.U.R si odnesl divadelní spolek, který vede jako seminář profesorka Martina Dobiášová.

Děkujeme všem, kteří studenty za jejich nevšední a zajímavé počiny nominovali. I to chce čas a velmi si vážíme, že nejčastějšími navrhovateli na ocenění jsou pedagogové, po nich studenti, ale také rodiče (letos v poměru 3-2-1).

Nový školní rok je v plném proudu a jistě se mezi studenty rodí nové zajímavé aktivity přesahující rámec běžné školní výuky. Zamyslete se, koho by mohla RRAG v tomto školním roce ocenit a posílejte nám nominace kdykoli do konce května 2020. My se vám ale určitě ještě připomeneme! Pro inspiraci se můžete podívat na videa Solit Boyz:

Video Pommes sont bonnes: https://www.youtube.com/watch?v=hpVdwpZf6Xk

Video Des données: https://www.youtube.com/watch?v=aIIX5QDbam4

Jsme rádi, že je stále co oceňovat a těšíme se na Vaše nové aktivity!

 

Rada rodičů AG

Galerie: 
Obrázek k článku Ceny Rady rodičů 2018/2019
Obrázek k článku Ceny Rady rodičů 2018/2019
Obrázek k článku Ceny Rady rodičů 2018/2019
Obrázek k článku Ceny Rady rodičů 2018/2019