Cena rady rodičů Arcibiskupského gymnázia 2019

Navrhněte na Cenu Rady rodičů studenta nebo skupinu studentů, o kterých si myslíte, že si zaslouží ocenění za nevšední aktivitu nad rámec běžných školních povinností.

Cena Rady rodičů se tradičně vyhlašuje na konci školního roku v červnu po závěrečné mši svaté v kostele svaté Ludmily.

Pomozte nám objevit a ocenit přesah, kterého škola dosáhla díky některým ze svých studentů a studentek. Nominace nám mohou zasílat studenti AG, jejich učitelé a příbuzní.

Jako novinku vám RR nabízí nominaci doprovodit krátkým videem (do minuty), případně fotografiemi (1-8), které by aktivitu Vámi nominovaného přiblížily těm, kdo o ní uslyší poprvé. Můžete to pojmout jako krátký rozhovor. Jde o to, aby se nominovaní mohli alespoň touto cestou Radě rodičů stručně představit a říci pár slov k tomu, zač je na Cenu RR navrhujete. Video jako takové hodnotit nebudeme, není povinné, má pouze dokreslovat nominaci zaslanou písemně. Doprovodný materiál je možné RR zaslat zvlášť i poté, co jste již odeslali svůj návrh na ocenění.

Na zasílání nominací a doprovodných materiálů máte čas do 3.6.2019. Pravidla je možné si připomenout v příloze.

Připomínáme, že každý nominovaný musí o své nominaci vědět a souhlasit s ní. Návrhy nám posílejte na radarodicu@arcig.cz

Těšíme se na všechny zajímavé počiny a děkujeme těm, kdo si dávají práci a své nominace nám s odůvodněním posílají. Bez nominujících by nebylo nominovaných!

Na viděnou na konci června.

 

Helena Pěchoučková 

 

Galerie: