FCE testování v obou septimách

Téma: 

Milí septimáni,

FCE mock exam je za dveřmi.

Písemná část, tj. listening comprehension, reading comprehension, use of English, writing, proběhne v úterý 27. 3. od 8.15 do 12 hodin v učebnách 311 a 309. Osvobozeni jsou ti, kteří vlastní certifikát o složení FCE na stupeň A či B nebo zkoušky vyšší úrovně. Ostatní důrazně žádám, aby se dostavili. Dostavte se včas, neboť se začíná poslechovou částí a po začátku nahrávky již nemůžete svým vstupem rušit ostatní.

Přineste si každý alespoň 2 měkké obyčejné tužky a gumu a dvě modré propisovačky. Připravte se, že na lavici smíte mít jen psací potřeby (ne celý penál). Vypnutý mobil a ostatní věci uložíte do tašky a tu na určené místo v učebně, podobně jako za rok u maturity.

Rozpis ústních zkoušek najdete v tabulce – pozor, začínáme již v pondělí! Proběhnou po dvojicích (+ jedna trojice) v patnáctiminutových intervalech v učebně 515. Z výuky jste omluveni pár minut před svým termínem a pár minut po něm, abyste se stihli pohodlně dostavit. Časy zkoušek dodržujte. Dvojice a jejich pořadí byly vylosovány. Kdybyste někdo měl se svým termínem zásadní problém, okamžitě dejte vědět, podobně jako kdybyste onemocněli, abychom stihli udělat náhradní řešení.

V případě jakýchkoli nejistot neváhejkte a ptejte se!

 

Hodně štěstí a úspěchů přeje

Ivana Hajičová a spol.

Galerie: