Koho byste chtěli na Agoře 2018?

Téma: 

Milí studenti, začal nám školní rok a s ním i plánování a přípravy různých školních akcí. Společňákové svačinky jsou v plném proudu, maturitní ples se také připravuje, a tak bychom Vám rádi sdělili, že probouzet se začíná i organizační tým Agory.

Agora znamená místo pro shromažďování a veřejný život. Ve starověkých řeckých poleis to bylo místo, kde se konaly trhy, bohoslužby a veškeré hlavní dění obce. Naším cílem je vytvářet přednáškové pásmo, které poskytne studentům nové informace, zážitky a rozvine jejich schopnosti nad rámec školní výuky.

Agoru tvoří studenti, kteří na základě přesvědčení o smysluplnosti akce věnují svůj volný čas přípravám. Od vymýšlení tématu a vybírání hostů až po uvádění přednášek na samotné akci.

Již minulý rok jsme vytvořili dotazník, do kterého může kdokoliv vyplnit návrhy na přednášející. Díky velikému úspěchu jsme se rozhodli ho vyslat do světa znovu. Stačí jen vyplnit a odeslat. Hodně nám to pomůže a za každý návrh jsme vděční.

Připomínáme, že do organizačního týmu se může zapojit kdokoliv z vyššího gymnázia. Stačí vyhledat Olivera Adámka nebo mě a dát o sobě vědět.

https://goo.gl/forms/jd9MP0bHxbLKdxmV2

Děkujeme všem za návrhy a těšíme se.

Za organizační tým Markéta Reichelová, oktáva B

Galerie: