Agora V - přihlašování

Téma: 

Milí studenti, učitelé, rodiče a kamarádi školy,

rok se s rokem sešel a Agora opět klepe na vrátka. Proběhne totiž už tento pátek a sobotu (video, stránky, facebook, facebooková událost).

Přednášky jsou primárně určeny studentům vyššího gymnázia, které tímto prosíme, aby se zapsali na jednotlivé přednášky do středy 1. března do večera. Jako v posledních letech, i letos jsou první tři páteční bloky povinné, ale můžete se zapsat i na ty nepovinné, pokud se chcete ujistit, že na Vás zbude místo. Se souhlasem učitele nebo po konci vyučování ale mohou přednášky navštívit i studenti gymnázia nižšího.

Ústředním tématem letošní Agory je Hra~hrana~hranice - Agora je hra, Agora jde na hranu, Agora nezná hranic myšlenkových ani fyzických. Mimo jiné se můžete těšit na přednášky Cyrila Höschla, Petra Jaroše, Ilony Švihlíkové, Daniela Anýže nebo Pavla Šafra. Dále Vás čeká například fotografický workshop, interaktivní přednáška o šachách či beseda s hokejovým expertem Milanem Antošem.

Stejně jako v loňském roce je celá Agora už od pátečního rána otevřená veřejnosti, a tak neváhejte pozvat své příbuzné, přátele a známé. Všechny zároveň zveme i na sobotní část, která měla vloni nemalý úspěch! Přijďte překročit své hranice! Přijďte na Agoru!

Těšíme se na Vás v pátek a v sobotu na všech přednáškách, workshopech a besedách,

Za organizační tým Michal Toman a Oliver Adámek


 

Galerie: