Agora IV - přihlašování

Téma: 

Milí studenti, učitelé, rodiče a kamarádi školy,

Agora je tady a to již tento týden. Nevíte, co to je? Tak se podívejte na naše video, stránky, facebook nebo facebookovou událost. Teď už víte.

Prosíme všechny studenty vyššího gymnázia o zapsání se na přednášky. Stejně jako loni jsou první tři páteční bloky Agory povinné, ale je možné se zapsat i na ty nepovinné, pokud chcete usnadnit organizaci a ujistit se, že na Vás zbyde místo. Studenti nižšího gymnázia, kteří mají zájem o některou z přednášek se mohou účastnit od třetího bloku, pokud se domluví s příslušným vyučujícím, z jehož výuky by chtěli odejít.

A na koho se letos můžete těšit? Agora IV. Nabídne mnoho známých osobností jako je Tomáš Halík, Jiří Pehe, Stanislav Komárek, Jan Pirk, Michael Rittstein nebo Šimon Pánek. Zároveň jsme pro Vás pozvali odborníky na aktuální i jinak zajímavá témata. Islamoložka Zora Hesová přijde přednášet o muslimech v Evropě, ředitel Skautského institutu bude mluvit o Skautingu v dnešní společnosti, architekt Marek Štěpán nám poví o sakrálních stavbách a to je jen malý zlomek zajímavých témat, se kterými budete mít možnost se setkat.

Letošní ročník je v několika ohledech odlišný od toho předchozího. Především celá Agora je už od pátečního rána otevřená veřejnosti. Proto se nebojte oslovit kohokoli, kdo by chtěl přijít. Ještě větší změnou oproti loňskému roku je sobotní část Agory. Přijďte i v sobotu, kupte si tašku Agory a hodně levné občerstvení, nebudete litovat!

Těšíme se na Vás v pátek a sobotu,

Za váš organizační tým Tereza Martinovská

 

Galerie: