Výsledky ankety ke stravování

Téma: 

Mezi nejoblíbenější jídla patří jednoznačně jídla sladká – plněné buchty, vdolečky, ovocné knedlíky. Ze slaných máte rádi pizzu, smažený řízek, smažený sýr, špagety, ale i bramborové knedlíky s uzeninou, lasagne a zeleninové saláty. Nejoblíbenější přílohou je rýže. Tradičně nejméně oblíbené jsou luštěniny, koprová omáčka a ryby. Z luštěnin hodnotíte nejhůře cizrnu a hrách.

Kvalitu jídla a pestrost jídelního lístku jste oznámkovali jako ve škole – za kvalitu jste nám dali hodnocení 2,86, takže trojku. Za pestrost je to 2,57. I přesto ale 40 % z vás uvedlo, že jsme se za poslední rok zlepšili. A to nás těší! Zhoršení uvedli jen 4 dotázaní. V porovnání s předchozí jídelnou je ta naše ve 26 % stejná, ve 39 % horší a ve 35 % lepší. Přestože máte možnost vybrat si přes internet ze dvou jídel, tuto možnost využívá jen třetina z vás.

Rádi bychom, aby vám u nás chutnalo. Proto pokud máte nějaký recept, který si myslíte, že by chutnal i ostatním, podělte se o něj s námi, především bude-li to recept na luštěniny. Můžeme ho do jídelníčku zařadit a vylepšit tak naši nabídku.

Přejeme vám krásné letní prázdniny a na shledanou v září!

Jídelna KDM

Galerie: