Společenský večer 27. listopadu 2015

Vážení studenti, učitelé, rodiče, 
již několik měsíců pozorují astronomové neznámé těleso v blízkosti naší planety. Jedná se o planetku pravidelného kulovitého tvaru z neznámé hmoty, která by se snadno dala přirovnat k pozemskému alobalu.

Donedávna jsme nevěděli, zda je planetka osídlena a kdo jsou její případní obyvatelé. 12. října tohoto roku o sobě však dali sami vědět a potvrdili tím naše obavy, že nepřicházejí v míru. Dvanáctého totiž jeden "Alobalák" úmyslně zavraždil studenta našeho gymnázia.

Tímto bychom vás chtěli poprosit, abyste věnovali zvýšenou pozornost čemukoliv alobalovému. Cizí navštěvníci se totiž dokáží převtělovat a brát na sebe podobu nám známých osob, ať už rodiny, přátel anebo učitelů. Vždy je ale prozradí nepatrný alobalový doplněk. Pokud jste se s někým takovým už setkali, zachovejte, prosíme, klid. Nesmíme dát agresorům najevo, že o nich víme.

Zvěd ze speciálního výzkumného týmu zjistil, že mimozemští tvorové chystají úplný útok na naši planetu 27. listopadu. Ve své naivitě ho nazývají přátelským setkáním a doufají, že se o jejich skrytém plánu nedovíme.

Proto vás všechny tímto vyzýváme, abyste se přišli před touto invazí schovat. 27. listopadu 2015 od 19:00 v KD Ládví.

Sledujte náš facebook s podrobnými informacemi.

Septima A a B, Jana Santolíková

Spoty:

Galerie: