AKADEMIE Zlatá Agáta

Téma: 

V úterý, přesně týden před předáváním vysvědčení, se v prostorách naší tělocvičny uskutečnila AG akademie, letos známá jako Zlatá Agáta.

Abych malinko objasnila situaci těm, kteří zde nebyli přítomni - Zlatá Agáta jsou ocenění, která jsou udílena na základě poroty (která se letos skládala z paní profesorky Kroftové, paní profesorky Angelové, pana profesora Koronthályho a pana Kačince) a hlasování diváků. Divácké hlasování probíhalo způsobem hlasovacích lístků rozdaných na začátku akce a vybraných v poslední pauze.

Nejprve nastoupily po červeném koberci nejrůznější celebrity a společně pak předvedly úvodní tanec, poté se nám ukázali moderátoři a celou akci důstojně uvedli. Následovala představení různých tříd, některá formou videa, některá byla divadelní, někdo si dokonce udělal vlastní malý festival, a uprostřed dopoledne byla přestávka, kde organizátoři nabízeli domácí pochutiny.

Kolem dvanácté hodiny proběhlo slavnostní vyhodnocení celé Zlaté Agáty. Absolutními vítězi se stala sekunda B., ale v jiných kategoriích (například za oční kontakt apod.) se umístilo i mnoho jiných tříd. Všichni vítězové byli oceněni soškami Zlaté Agáty a dortem.

I přes menší potíže s elektřinou a zvukem se nakonec vše vydařilo a mně nezbývá než za celou školu sextám, které akademii organizovaly, moc poděkovat!

Nicole Rážová

Galerie: