Agora III

Téma: 

Milí studenti, profesoři a přátelé školy,
přijměte prosím naše pozvání na třetí ročník Agory, která se bude konat 30. března na půdě našeho gymnázia. Naším cílem je vytvořit prostor pro setkávání studentů s osobnostmi, tématy a informacemi, ke kterým by se jinak nedostali. Na Agoru i letos zavítá mnoho zajímavých osobností z různých oborů. Budete moci vybírat dokonce ze širší škály přednášek a workshopů než loni. Letos navíc nově přibudou moderované diskuse, kde budete moci diskutovat s odborníky o zajímavých tématech. Potom Vás srdečně zveme na konzert kapely Koza na útesu a Kopec šišek, který se koná v café V lese! Více informací se také dozvíte na naší FB stránce: www.facebook.com/agora.arcig

Den bude rozdělen do třech povinných a dvou nepovinných bloků. Každý žák vyššího gymnázia si musí dopředu zvolit, jaké přednášky navštíví.

Žáci si vyberou dle popisu jednotlivých přednášek a nejpozději do pondělí 23. března elektronicky zapíší přednášky, které chtějí navštívit. Přihlášení všech žáků vyššího gymnázia je POVINNÉ! Zapisování probíhá přes školní web https://agora.arcig.cz, každý se přihlašuje svým jménem a heslem do školní sítě. Zapsané přednášky již není možné změnit, proto zvažujte moudře! Každá přednáška má omezenou kapacitu, po jejím dosažení bude automaticky uzavřena. S problémy v přihlašování se obracejte na Lukáše Bernarda.

V přihlašovací aplikaci byla chyba, která blokovala zápis přednášek z některých webových prohlížečů, pokud jste si nevybrali všechny bloky včetně nepovinných. Tato chyba je již opravena.

Těšíme se na Vás!

Terezie Fischerová, Matyáš Grimmich, organizační tým Agory

Galerie: