Příchovice 28/2-2/3/2014

TĚLO - DUŠE letos i pro mladší
Motto: Něco pro tělo, něco pro duši aneb trochu do těla, trochu přes duši
Tradiční zimní víkend s nevtíravě duchovním laděním letos strávíme ve známém křesťanském středisku nad Tanvaldem. Po celý rok se tam střídají malé i větší skupiny mládeže všeho věku, takže - a to je novinka - můžeme pozvat i zájemce z nižších tříd!

Program každého dne je sestaven nápaditě a kvalitně mladými zkušenými vedoucími, duchovní aktivity jsou součástí nabídky. Přes den se obvykle lyžuje či výletuje, po večerní mši následují společné hry, někdy bývá také film. Na co především se však lze letos těšit? - na nové tváře, na lidičky odjinud. To je hlavní přínos Příchovic už dlouhá desetiletí : jsou místem setkávání a vzájemného poznávání, tříbí se tam názory a vznikají nová přátelství.

Náš pražský houf by se mohl zapojit už během pátečního večera. V sobotu se nejspíš připojíme k výletu do okolních hor. Před večeří pomůžeme s nějakou prací - to je jedna z tradic podniku Tělo - duše. Další tradicí je večerní rozhovor za přítomnosti duchovního - tentokrát na zajímavé téma předurčenosti. Neděle pak už je rychlá - kostel, oběd, úklid a návrat domů.

Odjezd : PÁ 28/2 17.00 z Č.Mostu (bus směr Harrachov), sraz do 16.45 nást. 3, jízdenky budou zajištěny;

návrat NE 2/3 16.39 hl.n. (vlakem z Tanvaldu) ; PÁ pěšky od busu 2km do kopce, NE k vlaku 3km s kopce

S sebou : přezutí, spacák (karimatka netřeba), baterka; důkladná zimní výbava, malý batoh, láhev na pití (termoska), mapa KČT 20-21, doklady (leg.MHD); 300Kč (nocleh+jídlo, zbytek dopravy) + rezerva

jídlo jen na PÁ + na sobotní výlet, ostatní společné, ešus netřeba

Přihlášky (ústní) + záloha 200Kč na dopravu : do ST 26/2 14h - kab.410; hosté tel. či mail, placení na srazu

Dotazy : prof .Lauschmann - kab. 410, (776 153 793, též 251 811 478 večer; 211.cz@centrum.cz)

Na zajímavý víkend v Jizerských horách - třeba i trochu bílý - se spolu s Vámi těší

23.2.2014 Zdeněk Lauschmann

Pozvánka:


Kliknutím na obrázek získáte větší verzi pozvánky.