Pozvánka na Akademii

Téma: 

Vážení, milí a drazí, srdečně Vás zveme na naší pohádkovou akademii.

Dále Vás ještě srdečněji prosíme, abyste pozvání šířili dále. (Svým spolužákům, rodičům, babičkám, profesorům, strašidlům pod postelemi, kostlivcům ve skříních a třeba i žábám.)

A ouplně nejsrdečněji, tedy až od osrdečnice Vás VYZÝVÁME k tomu, abyste si sami připravili své vystoupení. Vystoupení mohou být jakéhokoli uměleckého druhu (klidně i bez umu) a měla by být v rámci našeho předestřeného tématu pohádky a večerníčky. Nikdo Vás sice nevyžene, zahrajete-li Griegovu Solvejžinu píseň, ale stejně budeme radši když zahrajete Pochod skřítků od stejného skladatele. (Svá vystoupení přihlašujte na webové stránce http://bylo-nebylo.cz)

Pro ty z Vás, kterým nestačí jako motivace účast na jedné z nejlepších akcí letošního jara (kromě Pražského Jara nám nikdo nesahá ani po kotníky) máme sladkou informaci, že proběhne divácká soutěž o nejlepší představení. (Ceny jsou ještě v jednání.)

A aby toho nebylo málo, proběhne i (nedivácká) soutěž o nejlepší kostým. Proto Vás (snad už naposled) dobrosrdečně vyzýváme, abyste si zapatomatili, zabobkovali nebo třeba aby se z Vás stal motýl Emanuel. Pro nejlepší kostým bude odměna vyloženě sladká.

Ještě dopřidávám info, že kdo by stál o přečtení jeho pohádky v rozhlase, ať si jí přihlásí na stejných stránkách, jako vystoupení a jako název vystoupení napíše: pohádka - text a my už mu o ni napíšem.

Prozatím všechno od Sext A a B, snad už jen, že možná přijde i kouzelník.

PS: BYLO-NEBYLO.CZ (Zapojte se)